Praktische info

Studie:

Op maandag, dinsdag en donderdag is er avondstudie van 16u00 (op maandag vanaf 16u50)  tot 17u30. De inschrijving voor deze avondstudie gebeurt per trimester. Tijdens de proefwerken is er namiddagstudie van 13.00 uur tot 16.35 uur en dit elke namiddag (dus ook op woensdag en vrijdagnamiddag).

Eten op school:

Wie dit wenst, kan 's middags op school eten. Je kunt kiezen om soep of een warme maaltijd te nemen of je eigen boterhammen mee te brengen. De maaltijden worden aangerekend via de schoolrekening. In de eetzaal worden ook enkele desserts en frisdrank verkocht.

Busvervoer:

De school beschikt over een eigen schoolbusdienst naar Wervik – met inbegrip van Kruiseke, Komen-Waasten, Mesen, Houthem, Hollebeke, Wijtschate,… (andere stopplaatsen mits overleg).

Ben je geïnteresseerd in de schoolbusdienst – ook voor een kortere periode of enkel heen of terug – vermeld dit dan bij inschrijving. Tijdens de laatste week van de zomervakantie worden jullie dan gecontacteerd in verband met het uur waarop de buslangs komt. De betaling gebeurt per trimester via de schoolrekening.

Sport op school:

Iedere leerling heeft 2uur sport per week. Voor deze sportlessen heb je een T-shirt met het logo van de school, een  zwarte sportbroek en sportschoenen nodig. Het T-shirt kan bij het begin van het schooljaar besteld worden via de LO-  leerkrachten.

Tijdens het schooljaar nemen we met de school deel aan verschillende scholencompetities zoals scholencross,  voetbalcompetitie, ski- en snowboardtornooi.... De leerlingen kunnen zelf kiezen of ze hier al dan niet aan deelnemen.

Tijdens de middagpauze wordt er op school een klassencompetitie gehouden waarbij per trimester een andere sport aan  bod komt: vollybal, voetbal, basketbal... Hierin nemen de verschillende klassen en het team van leerkrachten het tegen  elkaar op.

 

 

Info, inschrijven en openingsuren

Openingsuren schooljaar en grote vakantie:

Schooljaar grote vakantie

Maandmenu

September 2019:

maand menu september 2019 p001

Brugfiguur

Flyer brugfiguur
facebook mail smartschool
knooppunt CVO
193
 
Leerlingen
46
 
Personeelsleden
737
 
vind-ik-leuks

Contact

 Koestraat 24
   8940 Wervik

 +32 56 31 16 38

 info@sint-jozefscollege.be

Nuttige links

Scholengemeenschap